torsdag 6. desember 2012

Linosnitt

Hei og hopp alle sammen!

De siste ukene har vi drevet med linosnitt, noe som har hvert utrolig spennende og gøy å lære seg.
Har hvert en utrolig spennende prosess og se fra vi startet med å velge et portrett til å få det ferdige produktet.

1.Vi startet med å velge et portrett og jeg valgte et bilde av kjæresten min Raymond som jeg syntes var veldig kult.


2.Deretter tok jeg det inn på Photoshop og redigerte det der til å få kontraster i svart og hvit som egner seg til å trykke.

3. Når jeg var ferdig med det, skrev jeg det deretter ut og tok da å tegnet det over på linoleumssnitt med blå-ark.


4. Når jeg da var ferdig med den prosessen, skulle vi da skjære ut det som skulle være hvit på bildet og det vi ikke skjærte ut skulle være svart. Denne prosessen var den prosessen som tok lengst tid.

5. Når jeg da følte at jeg var ferdig med å skjære ut så skulle jeg prøve å trykke, og når jeg var ferdig med det og fikk et produkt så skulle jeg se om det var ting jeg ville endre på og kunne da ta ta og endre på bildet ved å skjære ut ting jeg ikke likte og deretter trykke på nytt.

6. Når jeg hadde kommet fram til det jeg ville, og at jeg var følte meg fornøyd med resultatet skulle vi trykke det på tykkere papir.

7. Deretter tok vi å skulle trykke med farger, noe jeg fikk litt dårlig tid til, noe som førte til at jeg ikke ble så veldig fornøyd med det trykket.

8. Når vi var ferdig med å trykke det vi skulle trykke, var det på tide å lage et paspatur til to av bildene jeg var mest fornøyd med. Paspatur vil si en pappa ramme som vi skulle ha rundt bildene.

9. Da satt jeg igjen med to produkter og er veldig fornøyd med resultatet.

Ferdig resultatet! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar